Indfodsretsprove.dk

Indfodsretsprove.dk

indfodsretsprove.dk

Indfodsretsprove.dk er en portal, der giver mulighed for at læse og studere materiale til indfødsretsprøven. Siden har sammensat et træningsprogram, der er baseret på det officielle undervisningsmateriale. På siden kan man øve sig på 2.700 prøvespørgsmål, der er taget fra den officielle studieguide. Der er ubegrænsede simuleringer af den officielle eksamen, der gør brug af den samme tidsfrist, den samme mængde spørgsmål, samt de samme optagelseskrav, som den rigtige prøve. Der er mulighed for at tage en daglig prøve via e-mail, samtidig med at der er mulighed for at lytte til lærematerialet. Man kan øve sig fra enhver smartphone eller tablet.

Derudover er der adgang til tidligere afholdte prøver tilbage fra 2009, som kan hentes i PDF-format.

Man kan gratis tage en indfødsretsprøve på www.indfodsretsprove.dk, men ønsker man at gøre brug af overnævnte træningsmuligheder, kræver det dog, at man køber sig adgang til disse.

Siden tilbyder tre forskellige pakker: basis-, standard- eller superpakken til hhv. 349 kr. for 7 dages adgang, 399 kr. for 180 dages adgang og 499 kr. for en ubegrænset adgangsperiode.

Basispakken giver adgang til læremateriale i PDF-format, lytning af materialet, vilkårlige prøver, samt prøver inddelt efter kapitler. Ønsker man dog at gøre brug af yderligere funktioner, såsom oversættelse, tidligere afholdte prøver eller f.eks. chat med andre brugere, må man købe sig adgang til superpakken.

Siden informerer yderligere om, hvornår den næste prøve finder sted, hvornår der er sidste tilmeldingsfrist, samt hvor man finder sit nærmeste testcenter. Indfødsretsprøve.dk kan kontaktes på telefon 36 98 83 78.

BEMÆRK: Indfodsretsprove.dk er ikke en officiel hjemmeside og indholdet af denne side skal ikke anvendes som alternativ til det officielle læremateriale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *