Den altoverskyggende grund til at tage en indfødsretstest

Den altoverskyggende grund til at tage en indfødsretstest

indfødsret test 2018
indfødsret test 2023

Der er utvivlsomt mange gode grunde til at tage en indfødsretstest. Men der må alligevel være en altoverskyggende grund. Og den grund må naturligvis være, at Danmark er et fantastisk land. Består man indfødsretstesten og opfylder de andre krav, så man kan blive dansk statsborger, bliver man en del af et de mest velfungerende lande i verden. Korruption er et fremmedord i Danmark. Vi har godt nok et af verdens højeste skattetryk, men vi betaler vores skat med glæde. Vi er et af verdens lykkeligste folk. Landet er erhvervsvenligt, selvom nogen prøver at argumentere grundigt for, hvorfor det ikke er. Vi lever længe, spiser sundt og sørger for at motionere regelmæssigt. Når alt kommer til alt, er Danmark bare et fantastisk land at leve i. Vi er forskånet for naturkatastrofer. Vores velfærdssamfund gør, at det næsten ikke kan lade sig gøre at tale om fattige i Danmark, selvom der selvfølgelig er mennesker, der lever en ussel tilværelse.

Der er så mange gode grunde til, hvorfor Danmark er et skønt land at leve i, og derfor er det at tage en indfødsretstest med det endelige mål at blive dansk statsborger nærmest et privilegium, og man burde være dybt taknemmelig over bare at få muligheden for at bestå denne svære, men retfærdige test. Også selvom man er født i landet, burde man fra tid til anden prøve kræfter med en sådan test, fordi det er en god måde igen at komme i kontakt med Danmarks kulturarv og samfundsmodel. Det er en god påmindelse om, hvor meget godt vi har bedrevet i dette lille land.

Grunde til at tage en indfødsretstest er der nok af, men fællesnævneren for dem alle må alligevel være, at Danmark er et skønt land.